Isotunes fjärde hörlurar har kommit

Bra saker kan alltid bli bättre, nu är ISOtunes släppt sitt fjärde par hörlurar, märker man att de har lärt sig mycket efter återkopplingar från användarna av de tre tidigare..
Jag har sedan tidigare två olika blåtandshörlurar från ISOtunes, dels den första varianten av deras lurar, men även PRO-versionen.
Nu när ISOtunes Xtra släpptes under sommaren så införskaffade jag givetvis dem, jag kan efter några månaders användning glatt konstatera att lurarna blir bättre och bättre för varje version som släpps.

Xtra har blivit ett lyft om man jämnför med den första versionen företaget släppte och de närmar sig PRO-versionen i många hänseenden.
Xtra har precis som sin föregångare den smidiga magneten mellan lurarna, som inte bara håller dem på plats, utan har svarsfunktion när det ringer.
Batteritiden har förbättrats avsevärt hos Xtra och de kan nu nästan jämnställas med PRO när det kommer till batteritid.
Det som jag upplever positivt med Xtra är att kabeln runt nacken är styv, så hörlurarna hänger bekvämt och stabilt runt halsen vid använding.

Precis som sina syskon har Xtra ljuddämpande egenskaper och dämpar 27 dB  med rätt pluggar på lurarna.
Köper ni Xtra från KiwiTools, passa på att även köpa utbytes pluggar, då tillverkaren rekommenderar utbyte var 3:e månad, man får ett par av vardera 3 storlekar.
Är man säker på sin storlek kan man köpa 5 par av en storlek direkt från tillverkarna.

2 svar på ”Isotunes fjärde hörlurar har kommit

 • oktober 6, 2021 kl. 9:52 e m
  Permalänk

  Gummi-pluggarna är dock tyvärr i helt värdelös kvalitet … Då de börjar spricka redan efter 2 dagars användning … Och efter några få dagars ytterligare användning blrjar det på att lossna små gummibitar ur pluggarna … Så 3 månader ? Glöm det 😂 Har köpt en förpackning med extra pluggar nu … Inte hunnit testa ännu … Men misstänker att de är av samma kvalisort

  Svar
  • juni 30, 2022 kl. 3:10 e m
   Permalänk

   Tråkigt. För min del har varken gummi eller ”foam” pluggar gått sönder.
   Antingen tur för mig eller så har du fått måndagsexemplar.

   Svar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.