Test ISOtunes PRO

Redan när ISOtunes presenterades i Sverige, så var jag snabb att införskaffa mig ett par av den ”vanliga varianten, men mycket vill ha mer och finns det något som heter PRO så borde det vara ännu bättre.
Sedan cirka en månad tillbaka har PRO-versionen fått vara min följeslagare i vardagen, lurarna skaffade jag via den svenska återförsäljaren KiwiTOOLS, en säljare som verkligen sätter kunde i fokus. Missa inte att följa deras produktpresentationer på Instagram.

Lurarna då undrar ni, ja som kontorsråtta och hemmasnickrare är de förutsättningar som gäller för mig. Arbetsdagen på kontoret och tillsammans med de människor jag träffar, så är jag tillfreds med lurarnas funktion, även fast de sitter stadigt intryckta i örat, så har jag god hörbarhet i samtal med kollegorna.
Det som skiljer ISOtunes PRO mot vanliga versionen är att batteritiden är bättre, 240 timmar standby mot 120, det gör att för mig som är glömsk så behöver man inte gräma sig varje dag över att man glömt att ladda lurarna under natten.

Lurarna har även gjort mig sällskap under flygresa till England och det var ett utmärkt tillfälle att sätta dem på prov.
Det ledsna barnet i raden bakom filtrerades på ett effektivt sätt bort och jag kunde föra normala samtal med kollegan i stolen bredvid. Jag upplevde även att lurarna förhindrade att jag fick problem med lock för öronen under flygningen, något som framförallt märktes på resan hem då jag inte hade lurarna i öronen när det var dags att lyfta.

PRO versionen har precis som sin ”lillebror” möjlighet att paras med två devices samtidigt, det kan vara lite klurigt till en början att få det att fungera, men instruktionsboken har ett bra kapitel om just denna hantering.

#mutetheworld är den hashtag som isotunes använder sig av i sociala medier, gott om användare av lurarna som ger sina åsikter kring hur de fungerar och i vilka miljöer de används. Du hittar inlägg på bla Twitter och uppsnappade instagram flöden.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.