xtra allt, med ISOtunes Xtra 2.0

Vad gör man när ens hörlurar går sönder, ja oftast brukar man av vana köpa exakt likadana nya eller hitta några originallurar i en låda.
Mina ISOtunes Xtra gav upp, troligtvis en klämskada som dödade ena hörluren, men de hade levt ett gott liv i mina öron och runt min hals.

Sedan jag köpte det paret, har de använts frekvent, gillar hur de utesluter ljud på ett bra sätt, detta även om de saknar ANC.
ANC, aktivt ljud uteslutande, fult översatt har jag på andra lurar från bland annat JBL, något som fungerar i vissa lägen för mig som kontorsråtta, men jag brukar ändå falla tillbaka till mina ISOtunes.

Lägligt nog när jag råkade förstöra dem, så passade ISOtunes på att släppa version 2.0 av dessa lurar.
Detta med förbättrad batteritid och en mikrofon som bättre tar bort omkringliggade ljud, givetvis kunde jag inte låta bli att ge mig dessa i julklapp.
Så nu dinglar ISOtunes Xtra 2.0 runt min hals, kan bara konstatera att batteriet är bättre, de jag pratar med upplever min röst på ett tydligare sätt. Jag njuter av att använda dem på såväl kontoret som när jag på amatörnivå renoverar hemma. Skönt med musik i örnen samtidigt som jag skyddar min hörsel på ett bra sätt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.