dBud skonar hörseln

Hantverkare i all ära, men de är inte de enda som behöver vårda och ta hand om sin hörsel.

Som kontorsråtta är det också viktigt att tänka på hur man vilar sina öron under arbetsdagen.

Jag arbetar i ett öppet och aktivitetsbaserat kontorslandskap där öronen periodvis utsätts för mycket ljud och bakgrundssorl, då kan det ibland vara skönt att stänga ute ljud.

Ibland sätter jag mina ISOtunes xtra i öronen för att njuta av lite musik, men vill jag få det helt tyst väljer jag mina dBud, som på ett bra sätt stänger ute omgivningen. Vill jag delta i en konversation eller någon kommer och har en fråga, så för jag enkelt över reglaget för att minska dämpningen. Två fasta lägen 11 respektive 24 dB dämpning. dBud sitter riktigt skönt i öronen och det är inga problem att ha dem i längre perioder.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.