ISOtunes hörlurar för hantverkare i Sverige 

Hörlurar får man aldrig nog av va?
Av en slump hittade jag ISOtunes och deras hörlurar på instagram, där någonstans sattes bollen i rullning. När jag hittade dem hade de ingen svensk återförsäljare.
Idag har de det, svenska KiwiTOOLS har dem numera i sin webshop och jag tar åt mig hela äran kring detta.

Innehållet i paketet

Har jag nu lurat KiwiTOOLS att ta in lurarna i sortimentet, så är det väl inte mer än rätt att jag är den som köper det första paret.
Hörlurarna finns i två versioner, förutom ISOtunes finns även ISOtunes-Pro.

Så fort lurarna har tagit sig över atlanten, räkna med att jag sätter dem på prov i min vardag, även om jag inte är hantverkare, så finns det passande miljöer för mig att använda dem i.
Tills dess, kolla in videon om lurarna.

Uppdatering
Sedan artikeln skrev har det skett saker.
Dels har jag nu använt ISOtunes i vardagen och verkligen fått satt dem på prov. Jag kan konstatera att marknadsföringen höll vad de lovade.
Lurarna sitter riktigt bekvämt, det är fördelen med när det skickas med flera olika storlekar på topparna, nu sitter de perfekt i mina öron.
Ännu så länge har jag endast använt mig av gummikuddarna, det har räckt i det vardagliga arbetet på kontor å så.
Men när det är dags att ta fram verktygen hemma igen, blir det verkligen upp till bevis för lurarna, då har jag för avsikt att använda mig av topparna i formbart skum, så skall stänga ute höga ljud ännu bättre.
Hajfenorna har jag inte haft behov av att nyttja.
Det jag gillar skarpt med lurarna är att de kan vara parade med två telefoner samtidigt, perfekt för mig som har en privat mobil och en i tjänsten. Lurarna håller batteri hela dagen, även om jag både pratar mycket i telefon eller lyssnar på musik när jag arbetar.

Det som även har skett sen artikel först publicerades är att ISOtunes även tagit fram trådade lurar i sitt sortiment. Givetvis lägre pris, men fortfarande samma skydd av hörseln som sina trådlösa kompisar. ISOtunes wired finns att köpa direkt från tillverkaren, men givetvis även från KiwiTOOLS.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.