Vuxenpoäng

Finns det något slags rankingsystem där man kan samla ihop vuxenpoäng?
I så fall har jag nog ökat min poängskörd under helgen med massor av poäng.
Efter fredagens PIMMANDE, packades ryggan med fika och jag tog följe med F och H till Mariebergsskogen. Evigheter sen jag var där senast, kikade in lite djur, fikade lite fika och testade sakerna på deras nya fina lekplats. Den var inte där senast jag var besökte mariebergsskogen.

Fler vuxenpoäng fick jag igår söndag. Då stod tipspromenad på programmet, något som verkligen måste generera massor av points. Kanske borde börja fila på en liten lista över poäng man kan erhålla för diverse aktiviteter. Får återkomma om detta.
När jag tänker efter så fick man en liten pott av poäng i lördags oxå. Hjälpa H att cykla utan stödhjul, det där med balans hos ett barn på en cykel är nog inte det lättaste att förstå. Misstänker att det var jag och F som var svettigast efter den timmen utan stödhjul.
Har nämt förut att det är viktigt att strecha efter alla fysiska aktiviteter.
Detta gäller oxå efter tipspromenader i skogen. Speciellt om underlaget är bark. Jag med mina korta hälsenor känner verkligen av det idag, märktes verkligen när jag fick ta en språngmarch från bussen till jobbet. Detta för att komma i tid. EN minut innan utsatt öppningstid var jag på plats, på plats var även första barnet, även det EN minut för tidigt. Så med andan i halsen hälsades de välkomna. Testade vårt nya topmoderna system här på jobbet. Har blivit värsta “fort knox” här. Övervakning vid samtliga dörrar, detta i form av små dolda kameror, så nu kan inte föräldrarna komma och gå som de vill, om vi nu väljer att använda kameran för inpassering. Oftast står den dock i “dagläge” då äre fritt fram att träda in. Kanske, kanske har vi nytta av det framåt hösten då det börjar mörkna tidigare…

1½ timme kvar på jobbet för idag. Sen slappa så mycket man orkar.
Sänder en tanke till dalarna, då med tanke Engla. “Må gärningsmannen brinna i Helvetet!”

Bloggar kommer och går, nu verkar det som om Dalastark lägger ner sin blogg verksamhet. 3 år levde den, kommer sakna den, får se om han klarar av att låta bli. Glad är jag iaf att han väljer att stå kvar på räcker på norra även kommande säsong. I saknaden av Emils blogg kan ni istället läsa denna eller denna eller varför inte denna…..

Liknande bloggposter :

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.