Skadeglädje

Höll nästan på att glömma!
Slösade bort ½ semesterdag i torsdags på hockey.
Match i Leksand, helt utan betydelse för oss. Dock gällde det mycket för motståndarna Percys pågar, “aka” Malmö redhawks. Det märktes och deras nervositet gick nästan att ta på.
På norra stå var det lugnt och avslappnat, vi gjorde vår plikt att ta varje chans som fanns att håna “fröken Steen”. Ejendals vaktmästare bara stod å log de, tacka fan för de, vissa spelade juh med honom när det begav sig.
Ironiskt att expressen har bild på en “deppig C. Steen”, han är la ledsen att han nu måste leta ny klubb igen. Lär juh ha gjort sig i skåne. Men jag vet ett lag som lär behöva spelare. Lillebror i norra delen av siljan, de har en tunn, tunn trupp inför kommande säsong. En säsong som de ska spela där de hör hemma, i allsvenskan. Tänk vi hjälpte dem så mycket vi kunde igen, ändå lyckades de inte göra sitt jobb själva. Ska vi få lov att göra mål åt dem oxå.
Som ett sms jag fick av en *oring i torsdags: ” Nu är mora hemma där de kanske hör hemma… Svårt att hålla sig kvar med den organisation de har, ingen sportchef osv….. Huvudsaken inte leksand går upp, har jag sagt hela säsongen”
Kan inte vara lätt när “tupén” ska ha alla funktioner från sportchef till materialare!!!

Ena dalalaget ska tillbaks
Ena dalalaget ska tillbaks
Leksand till eliten
Mora kvar i skiten
Ena dalalaget ska tillbaks

Liknande bloggposter :

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.