Test novero Rockaway

Jag har sen tidigare haft två lurar från novero inne för test.
Tour ett stereo bluetooth headset och TheFirstOne som är ett mono headset, som även det ansluter via bluetooth. Bägge dessa fungerade bra tillsammans med min iPhone 4 och bägge hade ett ljud som var till belåtenhet för mig under testet.
Novero som ändock är ett relativt nytt märke på marknaden har i mina ögon en god standard på produkterna de säljer, därför var det spännande att testa ytterligare en produkt från dem under en tid.

Denna gång har novero rockaway satts på prov. En stereolur som ansluts via bluetooth och har erhållit utmärkelser för sin design.

Rent funktionellt är rockaway riktigt bra, de sitter bekvämt i örat efter att jag provade fram passande ”proppar” till lurarna.
I förpackningen skickas fyra olika storlekar med, dessutom ingår även en uppsättning Comply Foam numera.
Comply Foam är ”proppar” du trycker ihop innan du placerar dem i örgången, lite som kuddarna man får med vissa KOSS lurar.

Som Trådlös stereolur håller Rockaway en hög kvalité och levererar ljudet, trots sin litenhet, med ett brett register.
Enligt specifiaktionerna klarar dessa små lurar att vara standby i upp till 250 timmar, vid användning räcker de upp emot 6 timmar på en laddning.

Rockaway laddar du med hjälp av micro-usb, passande kabel att ansluta till valfri usb-port finns med i förpackningen.
Ingen nätadapter ingår dock, men vem behöver det, man har ju redan datorer och laddare till sina smartphones att ansluta och ladda upp den med vid behov.

Parad med min iPhone fungerar dessa lurar bra, på sladden kan jag justera såväl volym, som att svara och använda röststyrningen utan problem.
Att ha trådlösa lurar ger mig en viss frihet, perfekt när mobilen sitter på laddning eller när 10-månaders babyn behöver tröst samtidigt som jag är i telefon. Fria händer är alltid bra att ha.
Tänk dock på att inte ha bägge lurarna i öronen när du kör, risken finns att du missar signaler någon vill ge dig för att påkalla din uppmärksamhet.

Du hittar novero Rockaway hos bland annat CDON, Earphones och MediaMarkt.

Hade jag haft ett utarbetat betygssystem för de produkter jag satt på prov skulle novero Rockaway placerat sig riktigt högt. Nu har jag inget betygssystem, men kan ändock konstatera att novero inte gjorde mig besviken denna gång heller.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.