Test novero TheFirstOne

Ett mono bluetooth headset utan bygel från novero, kan det vara något tänker du!
Svaret i mina ögon efter att ha använt det kontinuerligt i flera dygn är JA och låt mig utveckla svaret för dig lite.

Även om novero TheFirstOne helt saknar bygel, det går inte ens att skaffa som tillbehör, så sitter det kvar i örat oavsett aktivitet.
Med åtta stycken utbytbara byglar finns det alltid en som passar just ditt öra. För egen del har jag allt som oftast haft svårt att använda vanliga headset och hörlurar, då de allt som oftast ej sitter kvar i örat.
TheFirstOne kan man säga är ” the first one” utan bygel, snittsigt värre va….
Du kan ta Iphone orginallurar som ett lysande exempel, de sitter ej fast i mitt öra, utan ramlar förr eller senare ur.

Efter att ha provat mig igenom de åtta olika kuddarna till novero TheFirstOne, har jag nu hittat en som  gör att headsetet sitter kvar i mitt öra oavsett aktivitet och att det dessutom knappt ej märks gör inte saken sämre.

Ta till exempel helgen som varit för egen del, en helg fylld av göromål i trädgården, tvättande av bilar och lekande med min son på 5 månader, aldrig under helgen har jag tappat headsetet och tro mig jag har försökt få det allt lossna.

Nog om passformen när det gäller novero TheFirstOne, det finns mer att nämna kring detta headset.
Samtalskvalitén är god såväl för mig som för den jag pratar med. Det var heller inga problem att ”para” TheFirstOne med varken min eller sambons Iphone. Headsetet klarar av att vara ”parad” med två telefoner åt gången.

novero TheFirstOne säljs i två olika paket och två olika färger.
Du kan få headsetet i antingen svart eller vitt, du ställs även för valet att köpa ett komplett set med en uppsjö av tillbehör eller ett mindre paket med enbart headset och usb-kabel för laddning.
Det stor paketet ger dig förutom headsetet laddare i såväl hem som bil, ett clip att fästa TheFirstOne i, ett bortställ och en slinga att ha runt halsen.

Personligen gillar jag detta headset som väger endast strax över 10g. Är du intresserad av att införskaffa ett också, så finns de att köpa hos bland annat Telia och MediaMarkt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.