Stereohörlurar från QCY

qcy.qy19När man blivit med Iphone 7 och förlorat hörlursuttaget, visst det finns adapter men vill ju ladda också, får man titta på utbudet av trådlösa blåtands-hörlurar.
1000 kronor eller strax över 100?
QCY QY 19 från dx.com har nu använts i strax över 2 månader och jag kan konstatera att ett par lurar för ca 175 kronor har på ett bra sätt tagit mig igenom vardagen.

Det jag föll för med dessa lurar från första början var möjligheten att para dem med två telefoner samtidigt, perfekt för mig som har såväl privat mobil som tjänstemobil, bägge dessa kan vara ansluta samtidigt mot headsetet utan problem.
Manualen ger dig god vägledning i hur du använder lurarna på bästa sätt när du har dem ansluten mot flera källor samtidigt.

Batterimässigt  håller lurarna gott och väl under arbetsdagen, de klarar av att serva mig med de samtal jag har och även låta musiken från spotify ta sig in i öronen utan att störa omgivningen. Lurarna sitter bekvämt i öronen. I paketet finns flera storlekar av pluppar att testa sig fram med för optimal passform i örgången. Två olika sorter, en som stänger ute ljud från omgivningen och en version som släpper in. Man får även med tre versioner av de fenor man ser sticka upp på luren. Dessa säkerställer att lurarna sitter kvar även vid fysiska aktiviteter. För mig som alltid har haft svår att få apples orginallurar att sitta kvar i örat är det en förträfflig lösning.

Är du ute efter endast mono-ljud men ändå möjligheten att para flera enheter till en mono-lur så finns lillebror QCY Q26 att köpa från dx.com

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.