Niva och Klinga i ny kostym

9-10 Mars sänder Niva och Klinga, ett dygn för LIF detta för att dra in pengar till Nybygget.
Nu när ackordsförhandling godkändes under gårdagen gäller det för Leksands IF att få in flertalet miljoner kronor för att betala av de resternade skulderna.
20 miljoner kronor sägs det att Leksand har i skulder som skall vara betalade senast i augusti, men enligt de med koll på räkenskaper så återstår det 5 miljoner tills att summan är uppnådd.

Vet att det blivit många inlägg senaste tiden angående Leksand, men det blir lätt så när det är något som står mig varmt om hjärtat.
Resten av hockeysverige är inte direkt nöjda med Leksands agerande och kallar det för ekonomisk doping. Främst att Leksand utnyttjat den statliga lönegarantin sticker nog värst.
Men sakta i backarna, Leksand kanske var först med att genomföra en rekonstruktion mitt under säsongen, men de lär absolut inte vara de sista. Visst har andra lag såsom Malmö gjort rekonstruktioner, men just användandet av lönegarantin är, mig veteligen, Leksands IF först med.
Lagligt helt rätt, frågan är den moraliska aspekten, något som alla och då främst journalister trycker på.
Hur Leksand har agerat rör upp känslor, det har jag full förståelse för, men nu är det gjort. Personligen är jag glad över att det lyckades, men samtidigt har skölden allt fått lite sot i kanterna.

För att återknyta till rubriken och delar av ingressen.
Niva och Klinga behövde med sin satsning förändra sin webbsida. Fler element behövde lyftast fram på första sidan.
Igenkänningsfaktorn finns kvar från den första designen och när ett dygn för LIF är över kan de lätt återgå till det normala igen. Om det blir den gamla designen eller nuvarande med andra rubriker på första sidan återstår att se.
Temat kanske du känner igen, det är samma tema som används på wermlandslexingar.nu, Max Magazine, gratis tema bara att ladda ner via adminpanelen. Stora möjlighet finns att justera främst förstasidan precis som man vill ha det. att det är rent och snyggt gör inte saken sämre.

Jag anser att det finns tillräckligt med gratisteman till wordpress som passer de flesta behov och tycken. Men vill man gå steget längre kan man investera i premium teman och få grädden på moset.

dagens parantes:
Googlebombning sätts på prov, så jag drar mitt står till stacken: urbota inskränkthet

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.