Hörlurar till din smartphone

Missa ej rabattkoden en bit ner i inlägget!

Själv använder jag såväl hörlurar med sladd som trådlösa blåtandsversioner till min smartphone.
Idag när månadens nyhetsbrev från svenska Headler.se dök upp hade de lagt fokus på just att tipsa om bra hörlurar till smartphones.

Tre produkter i varierande prisklass och funktion lyftes fram.
Såväl trådade som trådlösa alternativ.

Noveros prisbelönta Rockaway var inte helt oväntat ett av alternativen.
Dessa stereolurar med bluetooth anslutning finns i såväl svart som rött och priset för den är 749 kronor styck, det är bara att besluta sig för vilken färg man vill ha.

Tar vi en titt på alternativen med tråd tipsar nyhetsbrevet om två alternativ a-JAYS FOUR svart respektive vit för 594 kronor och ett lite billigare alternativ i Urbanear Bagin, dessa har en prislapp på 299 kronor.

Som prenumerant på nyhetsbrevet fick jag dessutom ett erbjudande om rabatt på utvalda lurar, i detta nyhetsbrev erbjuds 100kr rabatt på samtliga Incase lurar.

Använd denna rabattkod i kassan: incaseftw

En bra anledning till att du skall prenumerera på deras nyhetsbrev är tipsen på bra lurar och även möjligheten till rabatterade priser enbart för nyhetsbrevets prenumeranter. Anmälan till nyhetsbrevet sker i sidomenyn på headlers blogg.

Av de tre produkterna nämnda ovan har jag ett par a-JAYS i min ägo som jag helt klart är nöjd med och när det gäller novero lurarna har jag testat Tour, som är en liknande lur, dock med hård bygel.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.