En enda röra

En enda röra, det är vad det här är ute på Trosvägen. F ska åka till Sälen i morgon. Vara borta 3 dygn, lätt å snabbt packat kan man tänka sig.

Tjii fick jag!

Nu springs det åt alla håll och inget verkar bli packat, väskan gapar fortfarande lika tom som när hon tog fram den. Ok jag ska vara ärlig, lite har blivit packat iaf. Stressad redan när hon kom innanför dörren. Hungrig oxå, en F utan mat i magen, är ett dödligt vapen. Så mästerkocken fick skrida till verket, kanske publicerar jag receptet någon dag på www.receptarkiv.se eller håller det hemligt för all framtid. Mat och ”efterrätt”, så nu packas det för fullt. De gånger som hon inte snackar med någon ur resesällskapet.

Själv sitter jag bara här å ler, glad över att inte åka med ”hönorna” till sälen. Det jag skulle sakna är la F och möjligtvis snön som det finns i mängder där uppe.

Jag överlever… Överlevde juh gårdagen oxå, tung, tung förlust. Mot laget i norra delen av siljan. Ska inte älta det nått mer, bara att konstatera att vi vann en varsin match. Nu knyter vi näven och hoppas på de rätta resultaten framöver…

P.S. Gillar inte min wysiwyg editor så skarpt. Radbrytningar genererar <p>, hur f-n man nu löser det, får la fortsätta med notepad å klistra in i fortsättningen.

P&K

0 svar på ”En enda röra

  • april 2, 2008 kl. 9:16 e m
    Permalänk

    testa hålla in ctrl eller shift när du gör radbrytning så ska det nog gå…

    shift + enter tror jag det är… 😛

    Svar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.