1 April

Denna dag går snart mot sin ända. Frågan är om jag blivit lurad utan att själv inse detta. Har juh läst ett antal tidningar och bloggar sen man slog upp ögonen i morse. Vissa saker man läst är givna april skämt, andra inte. Vissa saker är så otroliga så man undrar om ”författaren” lurar sig själv mest. Givietvis finns det nyheter man läst under dagen som man verkligen hoppas på är sanna och inget dåligt skämt.

Det jag kan skriva med 100% ärlighet och inte en minsta gnutta lureri är GRATTIS PAPPA! När farmor födde honom för en herra massans år sen, så var det verkligen folk som trodde han var ett april skämt, tjii fick de.

En nyhet som oxå är 100% äkta: Leksand spelar borta mot *ora idag. Fullsatt ”sophink”, det ironiska i det hela är att Hockeybussarna går idag, INTE till *ora utan till Leksand. Där jumbotronen hissas ner i behaglig höjd. Räkna med mer folk i Ejendals arena ikväll, tittandes på matchen via TV, än vad *ora ishall klarar av att ta emot. Garanterat är iaf att det är fler i Ejendals arena än vad mora har tomtar i sin ”klack…

GRATTIS PAPPA!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.