Trådlöst från Wicked Audio

Wicked Audio har genom åren släppt en ansenlig mängd hörlurar, gemensamt för dessa är att man anslutit dem till sin mobiltelefon med hjälp av sladd.
Nu uppstod det ett litet problem för dem när Apple släppte Iphone 7 utan befintligt hörlursuttag, visst det går med adapter via Lightning, men ingen ren 3,5 mm plugg.
nightshade-600x600Wicked Audio har inte legat på latsidan, dels har de lanserat sina första trådlösa hörlurar i form av Nightshade, de har även löst kompabilitetsproblemen som uppstått med sina ordinarie lurar genom att börja sälja en ”blåtandsbrygga” som gör att du kan fortsätta använda dina favorithörlurar tillsammans med din nya telefon.
Reach har det 3,5 mm hål som 7:an saknar, den har även möjligheter att besvara och styra såväl samtal som musik, så nu kan du låta telefonen ligga kvar i fickan, iaf under de 5 timmar som batteriet beräknas räcka.
Vit, svart eller blå ”brygga” är det som finns att välja på i dagsläget. Den kostar ca 25 USD, beställ över nätet eller vänta tills våra svenska återförsäljare börjar få den i lager.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.