Spelsugen?

Har du koll på internationell/nationell fotboll och ishockey och har lite av speldjävulen i dig.
Då finns det nu möjlighet att kombinera dessa två, detta gör du på Taikai.
På deras hemsida kan du delta i turneringen, där du skall förutspå resultatet i ett antal matcher.

Det som är bra är att det behöver inte kosta dig en krona då det finns gratisturneringar.

Givetvis finns möjlighet att vinna riktiga pengar också, men då krävs en insats.
Registrera dig hos taikai och uppge TAK001så kommer du att erhålla en bonus på 100£ efter att du deltagit i 3 turneringar om riktiga pengar.

Med Taikai kan spelare tävla mot vänner och bekanta om vem som kan mest om fotboll – och vinna riktiga pengar.
TaiKai är ett spel om att förutspå matcher. Gå med i en turnering, välj vinnarna och förutspå vad som kommer att hända i ett antal evenemang, till exempel i helgens fotbollsmatcher. Dessa evenemang utgör en turnering. Efter turneringen tar den spelare med bäst förutsägelser och de högsta vinsterna hem förstaplatsen.
I början av varje turnering får varje spelare 10 000 TaiKai-dollar, som de kan använda för att satsa på olika resultat i de evenemang som ingår i turneringen. Förutom gratisspelen kan spelarna även vinna riktiga pengar. För att göra det måste man gå med i en turnering med riktiga insatser, vilket kräver ett inköp, eller delta i en av gratisturneringarna “Free £100 Prizepot”, där vinsterna garanteras och sponsras av Betfair.
Fortboll är den mest populära spelformen i TaiKai men kan också användas för andra sporter, som ishockey, tennis, golf, rugby, osv Som ett mått på en spelares skicklighet och erfarenhet tilldelas rankningspoäng varje gång man deltar i en turnering. Spelaren får ett litet antal poäng bara för att delta i turneringen, men kan vinna många poäng genom att vinna över andra spelare – i synnerhet de som själva har många poäng.
I TaiKai kan spelarna skapa profiler, lämna meddelanden till varandra på väggarna, hålla ett öga på sina vänners resultat på kompislistan, chatta i turneringarna och naturligtvis bjuda in sina vänner utanför TaiKai att spela.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.