Post Om Post

Beställde skärmskydd till min mobil från Kina den 20 December.
Beställningen lades hos Martin Fields och igår den 29 December anlände paketet till mitt uthämtningsställe.
Måste erkänna att jag är imponerad av leveranstiden, går nästan snabbare än vad svenska posten mäktar med ibland.

Ser man till de två bilderna är den med den gröna rektangeln den mest intressanta, även fast jag betalat för varan så har de varit snälla och bocka för GIFT, de har även angett ett värde på varan till 1USD.
Bara att tacka och bocka för detta, annars hade man fått förtullat och haft sig.
Vem vet då vad slutsumman hade landat på.
TULL TULL

0 reaktioner till “Post Om Post

 • december 30, 2008 kl. 10:03 e m
  Permalink

  Bra service det! Minns när jag beställde några skivor och filmer från Amazon.com för knappt 10 år sedan… då fanns inte möjligheten att ange saker som gåva och jag åkte på en extra tull på varorna. Min Terminator 2 ultimate edition landade någonstans kring 1000kr med tullens personalavgifter och sedan extra moms och annat. Bra film, men det kostade också :p

  Svar
 • december 31, 2008 kl. 10:30 f m
  Permalink

  Du som driver bloggen.
  Jag såg att några har “ikoner” när de skriver kommentarer på dina poster.

  Hur gör man det?
  Fixar den som har bloggen detta eller är det den som skriver inlägget som ordnar det själv?
  Ser inget sätt att ladda upp bild här när jag skriver något i alla fall.

  Tacksam för svar

  Svar
  • december 31, 2008 kl. 2:26 e m
   Permalink

   Klart jag vet hur det går till..

   Det kommer en liten guide kring detta efter nyårsfirandet..

   Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.