Olika onlinespel

Överallt i media pumpas det ut reklam för olika onlinespel. Mellan varje tv-program är det minst ett erbjudande om en tjänst som du kan spela på. Tittar man i sin inkorg kan man ha turen eller även för den del oturen att få unika erbjudanden om välkomstbonusar från spelsajterna.

Jag förstår sajterna som annonserar på inom de olika möjligheter som finns, för spel online är populärt just nu.
Det är inte bara spelsajter som Slotsheaven.se och andra spelsajter som ökar sitt användarantal utan även andra onlinespel växer så det knakar.
Just Slotsheaven fastnade jag för då den laddar fort, något som är viktigt i dessa dagar, layouten är riktigt lätt att hitta i.

Det ser man bara i nyhetsflöder från den 12 november där det står klart att MTG köper rättigheterna till Dreamhack för svindlande 244 miljoner kronor.
Dessa svindlande summor påverkar givetvis populariteten för onlinespel och turneringarna skapar stor hype genom enorma prissummor.

För egen del håller jag mig till de enklare spelen på min ios-enhet, just nu har jag lockats in i Boom Beach, förströelse när reklamen rullar på tvn. Men jag förstår de som lockas av vinsterna i onlinespelen. Det ser man bara på investeringarna en 11-åring gör via steam, för att ranka upp sitt konto på COD eller minecraft. Bara där rullar pengarna in till utvecklarna.

De gånger jag spelar online finns det parametrar jag söker efter för att ge mig in i spelet. För mig är säkerheten och enkelheten viktig. Jag söker efter tjänster där jag kan betala med onlinelösningar såsom Paypal och liknande tjänster, med den enkla anledningen att jag vill inte ”blotta” mina bankuppgifter mot nätet. Visst kan jag göra avkall på detta men då vill jag säkerställa att det finns lösningar såsom 2-stegs verifiering i form av bank-id eller på annat sätt bekräfta transaktionerna.

Enkelhet i den bemärkelse att jag skall kunna genomföra mina spel eller investeringar via det verktyg jag använder för tillfället. Det skall vara lika enkelt att agera på en smartphone eller en läsplatta som via en dator.
Jag brukar ta för vana att googla eller fråga vänner hur de upplever onlinetjänster och spel innan jag ger mig in. En väns röst väger tungt i de frågorna. För förstahandsinformation övertrumfar google varje gång.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.