Ny katalog från Clas Ohlson

I förra veckan släpptes en ny katalog från Clas Ohlson.
Katalog tänker du, det är faktiskt 2014 och alla har väl en e-butik.
Visst är det så men inget slår att lägga sig på kökssoffan och bläddra i en katalog.

Några intressanta saker hittade jag i katalogen.
En sak som jag slog till på direkt, en annan man kan önska funnits i butik förra året när köket renoverades.

Lastsäck för bilen passar mig perfekt, då vi nyligen investerat i en Hyundai i40, så nu kan jag åka till tippen utan att skita ner allt. Lätt värt 299 kronor att slippa sanera bilen efter en tur till ÅVC.
Vägguttag med USB-uttag, detta såg jag redan info om för ett år sedan, men då fanns det inte i butik. Nu finns det att köpa. Några mindre saker att nämna bara. Det kostar närmare 900 kronor och levererar tyvärr inte mer än 700 mA.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.