Norge på G

Det finns gott om svenska intressenter på spelmarknaden när det kommer till onlinespel. 
Våra grannar i väst har inte varit lika snabba att haka på den trenden, men nu börjar det hända saker även i Norge. 

Vi vet juh vad den svenska marknaden har att erbjuda men börja man snegla mot norge i sina sökningar dyker genast intressanta länkar upp. Största hindret för mig som svensk är kanske att stava rätt när jag googlar. Men när man väl är på rätt spår och hittar till Mega Joker Gratisspill öppnar sig möjligheterna. 

I det stora hela har Norge ändå samma utbud av tjänster som vi har här i Sverige, för i grund och botten är det ändå de stora elefanterna som ger sig in på alla nationella marknader. 

De har i Norge precis som  här i sverige gått över mer och mer till appar för att sätta sina spel, även om det finns sajter där man kan bedriva sina spel, så är ändå appar det som är den enklaste vägen för att komma åt sina spel. 
 

En liten sak, men ack så viktig, är att det ibland kan vara svårt som användare av Apple produkter, att ta hem appar avsedda för ett annat land.  
Man blir på något sätt hänvisad till appstore i det land man registrerade sitt konto i. Men hav förtröstan, tillräckligt många svenskar arbetar i Norge, så problemet om man vill se det som ett sådant är enkelt att lösa. Använd 
guiden hos apple eller skaffa ett nytt apple-id i det land du önskar göra diga inköp, för i de flesta fall är appar för att spela online gratis att ta ned. 

Människan skiljer sig inte så mycket åt och det vet tillverkarna när de skall erbjuda spel.  
Vi vill alla ha spänningen som black jack ger eller förhoppningarna kring vad ens kuponger kan ge för utdelning på kvällens matcher. I slutändan vill vi väl alla stå som vinnare på stor jackpot kanske någon av de möjligheter som de Norske spelautomater jackpot 6000 erbjuder.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.