Många järn i elden.

Jag är inte bara en jävel på att fixa andras datorer. Jag har även andra bra egenskaper. Bland annat en jävel på att steka hamburgare, iaf tycker F det, det enda jag är betrodd att göra vid spisen förutom tacos. Idag har jag provat på en ny utmaning. Färga F’s hår, ligger i och verkar nu. Så håll tummarna för mig att jag får godkännt om ca 20 minuter.
Lördag idag, SH fyller 30, ska givetvis firas. Men min förkylning sätter stopp för alkohol intag. Så jag blir”designated driver” i kväll.
I natt, ställ klockorna, Årets formel 1 säsong drar igång. 05.30 om jag inte är fel informerad. Känns som om de kvittar, men för riffe är det dödsviktigt. Hoppas han inte ringer bara.
Inväntar lill-lördagen istället, då drar det man väntat ett år på igång.
Kvalserien, har en bra magkänsla och längtar till långfredagen, omgång 2 å vi är på plats i leksand.

För nu ska Leksands IF upp å *ora de ska ner!

Liknande bloggposter :

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.