Målgång för #blogg100

Tänk vad fort 100 dagar går. När #blogg100 drog igång för exakt 100 dagar sedan trodde jag aldrig jag skulle vara med och gå i mål tillsammans med de andra deltagarna.
Det har under de 100 dagarna varit några ordentliga dippar med blogginlägg man egentligen inte hade publicerat i normala fall.
Kvalitén har fått sig en törn vissa dagar, men jag är i det stors hela nöjd med bad som presterats under de 100 dagarna.

Vinsterna i att deltaga i detta är att flytet på skrivandet har blivit bättre och processen från den första tanken tills att ett färdigt inlägg publicerats har förkortats avsevärt. Tack vare pressen att publicera varje dag har ångesten om ett inlägg varit riktigt bra sopats bort.

För att ta ett exempel så hade aldrig texten om Ikeas påslakan aldrig sett dagens ljus om det inte varit för #blogg100, nu finns det där och trafiken till inlägget var chockerande.

När det gäller trafiken har nya besökare hittat hit och jag hoppas att ni fortsätter komma hit.

Att skriva 100 dagar i rad tar ut sitt pris, speciellt för en småbarnsförälder. 23:57 tror jag var det senaste ett inlägg publicerats under ett dygn.
Tror bloggen kommer få några dagars välförtjänt vila, dock finns tankar och utkast i lager inför framtiden. För det har skapats fler än 100 inlägg under utmaningen, men ännu har ej alla sett dagens ljus.

Tack till Bison för utmaningen, det var skoj att anta den.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.