Logitech unifying sparar portar

Med Logitech´s unifyingmottagare slipper du ha flera sändare som upptar dina dyrbara usb-portar i din dator.
Unifying låter dig ansluta flera trådlösa produkter till en och samma sändare.
Redan nu finns det flertalet tangentbord och möss som kan använda sig av unifyingmottagaren och jag räknar kallt med att alla under framtiden kommer kunna göra det.
Jag har redan siktet inställd på Logitech Trackball M570 och har för avsikt att även införskaffa Logitech K800 Illuminated.

Det jag saknar i utbudet i dagsläget är en presentationsenhet som stöder unifying, men det bör väl komma om en inte allt för låg tid.

Behöver tillgång till windows dator.
Något du skall ha i åtanke när du skaffar Unifying produkter är att du behöver ha tillgång till en icke unixmaskin för att para ihop enheterna, en reflektion Matt Woodward, bra att veta om man sitter där med en Ubuntu installation och ej förstår varför det ej fungerar.
En enhet är inga problem, det är först när du skall lägga till fler enheter till din mottagare som du behöver tillgång till en windows maskin.

Inbytesprogram hos Logitech
När jag ändå är inne på just Logitech, så dök jag av en slump över information gällande deras inbytesprogram.
Du ges möjligheten att returnera uttjänta logitech produkter, i utbyte erhåller du rabattkod  på 20% vid ditt nästa köp.
Enda baksidan är att tex. Logitech tar 1099:- för sin Wireless Illuminated K800, med rabatt betalar du ~880 kr(fri frakt).
En snabb titt på prisjakt visar:

Liten vinst, marginell skillnad kan tyckas, men ha i åtanke att du hjälper miljön genom att returnera och återvinna materialet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.