Kitchen Wall ersätter klinkers

kitchenwallallocEn av de sista delarna man bestämmer sig för när man renoverad köket, är vad man ska klä väggarna mellan skåpen med. Det var skönt att vi fick ordentlig betänketid på just den delen.
Länge gick vi i tankarna att tapetsera mellan skåpen och täcka med glas. Ända till vi hittade Kitchen wall, en produkt som ser ut som klinkers, men är 1000 gånger lättare att montera.

Visst är kvadratmeterpriset högre när det gäller kitchen wall om man jämför med att sätta klinkers, men samtidigt  tar det ej låg tid att montera och allt är klart med endast ett steg.

Vi valde ett svart kvadratiskt mönster på vår kitchen wall, men det finns såväl fler färger som mönster att välja på när man väl bestämt sig för kitchen wall.

Monterningsmässigt var det en snabb process, lite sågande innan de fästes på väggen. Kom ihåg att du MÅSTE använda det rekommenderade monteringslimmet Tec 7, för att garantierna skall gälla.
Använd det och du har en livstidsgaranti på produkten.
Vid monteringen märkte vi att det är bäst att gå från vänster till höger på väggen om man har möjlighet, då får man med sig fogarna på ett bra sätt. Men se till att centrera en skiva bakom spisen, för att minska risken att fett skall tränga bakom.

När vårt kök är helt färdig kommer bilder publiceras.
Vill du få inspiration till ditt drömkök, köp en e-bok!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.