Jämför dina kreditkort

Precis som man inte ska ta första bästa bolån eller billån som man hittar så är det bra för ekonomin att se över andra utgifter man har löpande
Ett område man sällan reflekterar över är kreditkort och andra kort man har i sin plånbok.
Tittar jag i min plånbok så har jag flera kort som dras med månads- eller årsavgifter som jag behöver betala för att nyttja dem.
Bensinkort kan för många vara en djungel att ta sig igenom, som tur är när det kommer till bensinkort så är de oftast inga fasta avgifter på dem.

Det man kan tjäna på när det kommer till just bensinkort är att nyttjandet av ett och samma kort för med sig förmåner och rabatter.
För egen del har jag gjort ett aktivt val vilket gör att jag, utifrån min årliga förbrukning av drivmedel, får rabatt på det drivmedel jag tankar under året.
Är du osäker på vilket kort du kan välja, så finns det en jämförelse på kortio.se, som ger dig en överblick över korts fördelar och nackdelar, precis som att jämföra elavtal, så tjänar du på att jämföra allt du har fasta och återkommande avgifter för.
En liten vinst kan tyckas, men summerar man alla utgifter och optimerar sina kostnader så finns det alltid pengar att tjäna i långa loppet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.