Jag behöver hjälp!

Nu tänker jag sätta Spotify på prov ordentligt.
Min tanke är denna.

Spotify ”skryter” med ett enormt bibliotek när det gäller musik utbudet.
Det måste man juh prova.
Det är där du som läsare kommer in i bilden.
Gnugga dina geniknölar, leta fram den mest udda skiva du kan komma på.
Separata låtar går givetvis också bra.

En låt eller tio låtar spelar ingen roll.
Så tänk till och fyll i en kommentar med förslag på ”udda” låtar, så genomför jag det högst ovetenskapliga testet om några dagar.

För den som har Bredbandsbolaget finns här en trevlig nyhet.

0 svar på ”Jag behöver hjälp!

 • december 4, 2008 kl. 8:34 f m
  Permalänk

  Du, jag tillbringade några timmar igår med att söka på ”allt” mellan himmel och jord. Låtar saknas här o där men de flesta artister finns representerade. Med ett stort undantag: The Beatles. Det måste vara Yoko Onos fel. =)

  Svar
 • december 4, 2008 kl. 6:19 e m
  Permalänk

  Svar: Rättigheterna ägs ju av Apple (skivbolaget!) och de närmast ’sörjande’ (Paul, Ringo, Yoko & Olivia Harrison) men de har hittills varit restriktiva med digitalisering av beatlarnas verk. Men nu tror jag att de kommit överens med Itunes om att lägga ut rubbet där och Spotify samarbetar nog med Itunes kan jag tänka mig. Lustigt att man kan söka på nästan varenda jävla artist (Elvis, Stones, Madonna, Guns’n’roses – you name it, tom Jokkmokks-Jokkes ”Gulli gullan” har dom jävlarna=), men inte just Beatles – tur att de inte levde kvar på stenåldern när de slog igenom.:/

  Intressant experiment du håller på med här, men alla låtar har Spotify faktiskt inte. Jag skulle kunna ge dig en lista om jag bara orkade. Sökte t.ex på Frida Hyvönen och fick bara två träffar och tjejen har väl klämt ur sig minst tre fullängdare enligt wikipedia.

  Svar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.