i skallen på

Irene Huss, tatuerad torso. För de som gillar svenska kriminal filmer så är detta något vi verkligen kan rekomendera. Beck har gjort sitt. Dags för nya svenska poliser att kliva ut i rampljuset. Tatuerad torso, är den första utan sex filmer. Basserade på Helene Turstens böcker. 5:e mars kommer nästa film, lagom tills man kommer hem från “grankan”!

Tung skalle i morse, lite för mycket av det goda igår. Men så är det och en bra ursäkt för att tillbringa söndagen i sängen. Minnesluckorna börjar klarna, fan de får man oavsett hur lite man dricker. Bakis tacos idag, alltid lika gott. Annat som var gott, var kebabrullen på “day&night”. Räddningen det. En andra räddning stod utanför, kingpin jobbade. Taxi snabbt hem, perfekt tajming eller om vi ska kalla det ödet att han stod där.

Kö, kö och åter kö. Lönehelg, typ omöjligt att slippa krog köer. Blev en snabbis på harrys iaf. Singha är alltid lika gott!

Mamma min får bidraga med dagens dissning. Gällande sport:”det är dåligt av folk att inte komma i tid för nedsläpp, gå innan periodpaus eller innan matchen ens är slut” Noteras bör, matchen hon såg spelades i norra delen av siljan, så inte konstigt att de är så.

*ora folk är inte smartare än så. Å när laget dessutom förlorat, klart fan de går tidigare då.

Underteckmad har sovmorgon i morrn, medans F inte har det, full av sympati, ska natta henne ordentligt!!!!

Tv4: sum of all fear, helt klart sevärd!

Over and out!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.