Helgen??

Vart tog helgen vägen egentligen?
Tyckte nyss det var fredag.

Så det är dags för en liten tillbaka blick.
Fredagen fortlöpte ganska problemfritt. Uppdateringar och förändringar genomfördes på karlstad.se utan större missöden. Önskar bara man hade lite högre status i hierarkin för att själv kunna rätta till sina tabbar. Nu är det ej så, så man får la gå med ”mössan i handen” å be webmastern fixa till missödena.
Personalen på skolområdet börjar komma igång med PIM igen, verkar som om alla inskolningar av småttingarna är över. Då blire tid över till ”annat”.
Fredagskvällen fördrevs hemma hos ”Filfen”, några öl och lite malt är aldrig fel.
Vi tog oss ävet ett varv på kungsgatan innan jag tog nattbussen hem. Han även med å få en underbart god kebabrulle på Day amp; Night innan.
Bussen ja, tar 24 minuter, tror jag sov ca 20 av dem. För jag vaknade med ett ryck och insåg att folk gick av, de gick av på den hållplats jag oxå skulle av på. Hade jag sovit några minuter till, hade bussen varit åter på väg in te stan….

Lördag: Erkänner att jag ej var direkt pigg på lördagsmorgonen. Dagen innan gjorde sig väl påmind i skallen. Bara å bita ihop, även om det ej var skoj.
F bakade bullar, det var juh kanelbullens dag i lördags, smaskens till fikat det.
Jag och H kastade oss ut i trägården, vi bor juh på så sätt att vissa trädgårdssysslor skall göras. Detta får vi i gengäld reducerad hyra för. Så ”alla” i huset var ute på påtade i trädgården på lördags morgonen. Snabba å effektiva som vi är så han vi klart på bara några få timmar.

Sen drog vi vidare. Bilen besiktigades juh i fredags, nästan prickfritt.
”Bara” en broms som låg på. Tur det finns kunniga bil-mekaniker i ”släkten”. PG fixade problemet på 30 minuter, antar att jag står i skuld te honom nu. Tur han har skaffat sig sin första dator, där kanske skulden kan åtgäldas….

Söndag: Igår var jag på herrhagen hela dagen.
Apan har juh skaffat sig bostadsrätt, tapetserat å haft sig under sommaren.
Golvet stod på tur. Erkänner att jag aldrig lagt något som helst golv tidigare. Men några timmar senare var vi klara med sovrummet och även hunnit med de två första varven i vardagsrummet. Trial and Error, på det hela taget är vi nog ganska nöjda med resultatet så här långt. Nu är det bara å mata på med raderna. Flera flera meter tills nästa hinder uppstår. Detta i form av en vägg…
Sista biten in i köket lär gå som en dans. Håller tummarna….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.