Förväntningar

Börjar med dagens länk: RIPE, ett utmärkt verktyg att ta reda på vem som är ägare för ett visst IP nummer, om man vill försöka luska ut vem som lämnat en anonym kommentar i bloggen.
Säger kanske inte alltid så mycket, speciellt inte om en kund hos BBB, telia eller ComHem, där står oftast ISP´n som ägare, skillnad blir det om det är ett företag som köper tjäster av ISP´n och beställer fast ip, då står det svart på vitt vem som surfat in och kladdat här.

En rubrik med förväntningar, borde juh också innehålla något om det.
Förväntningar på att har någon väl gjort en sak en gång, så förväntas denna sköta det i fortsättningen.
Kan vara att gå ut med sopor eller plocka ur diskmaskinen, men detta handlar ej om det. Har inget med privatlivet att göra, utan snarare arbetslivet. Vi har en pool på jobbet, den har jag tagit fram de senaste 2-3 dagarna. Inget jag har något emot å göra. Idag var jag på möte under förmiddagen, kom tillbaks till den stekande hettan på gården. Ingen pool ute där inte, barnen stormade mot mig när jag anlände. Frågade om det kommer ut ngn pool idag.
Verkar inte så, för förväntningarna låg på att jag skulle göra det, men då jag jobbar på en OERHÖRT genusmedveten förskola, så tar jag inte ut den.
Synd för barnen, jag klarar mig.
Gör det ur jämställdhets synpunkt, kan vi väl säga iaf.
Fast i verkligheten kanske jag gör det av helt andra anledningar.

Over and Out

0 svar på ”Förväntningar

  • juni 7, 2008 kl. 7:34 e m
    Permalänk

    Flikar in och anmärker att stöd för DNS-lookup finns numera inkluderat på statsen. Du får fram samma info som RIPE-länken ger dig. Se länken med ’?’ efter GeoIP Country, city och nu info

    Svar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.