Elitloppet på söndag

Det är inte långt kvar nu tills startbilen börjar rulla på Solvalla.
Nu på söndag är det återigen dags för folk att vallfärdas till Solvalla för att beskåda elitloppet.
Jag räknar kallt med att jag även i år har vänner som köar från tidig morgon för att få en av de åtråvärda platserna på E-läktaren. För några år sedan fångades två av mina vänner på film när de deltog i ruset direkt när grindarna öppnades.

Som alltid kommer det bli två intressanta försök och tittar man på odds elitloppet talar för B.B.S. Sugarlightmen visst vore det roligt om en svensk häst skulle vinna eller en riktig högoddsare ta hem det.

Jag kommer följa loppet från tv-soffan, önskar jag kunde vara på plats.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.