Det roliga med mitt yrke

Det roliga och upplyftande med mitt yrke som förskollärare är att ingen dag är den andra sig lik.
(nu kommer Lego kalla mig dagisfröken, men det kan jag ta..)
Som sagt, barnen förgyller (oftast) ens vardag. Gårdagens var inget undantag.

När jag är klar är det min tur! (flicka, 4 år)

Finns nog inget större ego än en fyra åring, undantaget folk som vid vuxen ålder inte lärt sig att ta hänsyn till andra och inte bara köra sitt egna race.
Skulle nog kunna ha en blogg tillägnad “juvelerna” på jobbet å “hulliganen” där hemma.
Alltid kommer det något upplyftande ur deras mun, något som lyser upp det ibland gråa och tråkiga vardagen…

Ska förkovra mig idag, föreläsning i 3 timmar. Kay Pollak, ska tydligen vara bra enligt de som hört honom förr eller läst hans böcker. Själv hoppas jag verkligen den är givande, annars är risken överhängande att jag somnar då min klocka ringde före 6 i morse.
Man har hört talas om “helikoptern”, nu vet jag vad “elvisp” innebär oxå i sängkammaren. Full effekt, även jag har svårt att sova då. Jag som brukar kunna sova vart och när som helst.

Sömn ja, tror ett antal hockey fantaster inte sovit direkt skönt i natt. Överallt i sveriges avlånga land har laguppställningar, resultat och tabeller ältas.
Leksand har verkligen chansen IGEN att ta sig upp i hockeyns “finrum”, mycket i egna händer, men hänger lite på hur andra matcher går oxå.
Hockeyns “finrum” ja, pajaser de flesta i ledande positioner. Största pajasen går i pension här i Karlstad snart, fast ersättaren är la inte så mycket bättre.
FBK, borde har lärt sig att “svågerpolitik” inte funkar när en ledning skall klara av att ta svåra och tuffa beslut.Se bara på Leksand när Masken å Bergqvist styrde skuta, ifs hur mycket bättre är det nu?
Denna
, artikel borde många ledare läsa och ta åt sig, tänkvärt och framförallt GENOMTÄNKT. Inget som slängts ihop i en hast för att få publicitet.

Lunch dags strax, tisdag å givetvis fisk!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.