Blogg100 – Andra veckan

Med inlägg #008 i blogg100 tar jag och de andra över 500 deltagarna klivet in i vecka 2.
Vissa klev säkerligen in i vecka två redan tidigt i morse, men det är först nu jag fått tid över att sätta mig ner och få inlägget på pränt, ett inlägg som har bearbetats i huvudet under dagen.

För egen del gick den första veckan helt ok om man tänker på att jag det senaste året snittat 4-5 inlägg i månaden, att då gå till ett inlägg om dagen var en stor utmaning för mig. Men jag är faktiskt nöjd, inte ett enda “nödinlägg” har jag behövt utnyttja, utan det är relativt dagsfärska saker som har lyfts.

Största spänningen under veckan tycker jag ändå är att följa alla andra bloggare, deras i vissa fall kamp att få till “dagens inlägg”

Det är tur att det finns flera som gör det lätt för oss “lata” att följa vad som händer i #blogg100.
Johan Larsson har samlat alla bloggarna under en RSS-lista, smidit att bara klistra in i Google-reader, dock har inte jag och appen reeder kommit överrens riktigt när det gäller RSS-listan.

Att blogg-100 har slagit igenom mer än vad Bison trodde är riktigt skoj, men i kölvattnet lurar bland annat spambotar under den trendande taggen på twitter, men det går givetvis att råda bot på det.
För att slippa ta den av spammet, som nu efter första veckan ändock avtagit finns det skapade listor att följa.
Jardeberg har alla länkarna du behöver till det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.