Bilsalongen i Genevé är över

Den 84:e bilsalongen i Genevé är nu över och det finns många trevliga nyheter att gotta ner sig i.
Det är gott om futurisktiska bilar på dessa mässor, bilar som troligtvis aldrig kommer tillverkas i mer än just det exemplaret som visas upp på mässan.

Opel OnStarFör de mer jordnära nyheterna kan man se att fler och fler bilar utrustas med spännande tekniska lösningar.
För mig som tekniknörd finns det gott om nyheter jag fastnar för.

OnStar hos Opel är en sådan, det är inte bara ett hjälpmedel för att höja säkerheten vid bilkörning, utan det låter dig även koppla upp din mobiltelefon eller surfplatta mot bilen.
Jag är medveten om att andra tillverkare har denna wi-fi tjänst i sina bilar och att Opel haft det i USA tidigare, men om cirka ett år kommer man kunna få det när man köper en Opel även här i sverige.
Gott om vinster i detta då man slipper låta sin telefon dela ut internet till sina medpassagerare, utan man skaffar helt enkelt ett sim-kort till sin bil.
Se till att ha gott om datatrafik på det, så det räcker hela månaden oavsett om du bara skall åka runt hemma eller ta en långtur med hela familjen.

OnStar hjälper dig att ringa om hjälp vid olycka eller larmar dig om bilen skulle bli stulen. Perfekt hjälp att ha på fickan.

Detta är om cirka ett år, Opels nyheter under 2014, kan du bekanta dig med och provköra i Vemdalen redan under veckan 15.
Snön ligger fortfarande kvar, så varför inte passa på att boka en provkörning innan After Ski.

Liknande bloggposter :

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.