Ny katalog från Clas Ohlson

I förra veckan släpptes en ny katalog från Clas Ohlson.
Katalog tänker du, det är faktiskt 2014 och alla har väl en e-butik.
Visst är det så men inget slår att lägga sig på kökssoffan och bläddra i en katalog.

Några intressanta saker hittade jag i katalogen.
En sak som jag slog till på direkt, en annan man kan önska funnits i butik förra året när köket renoverades.

Lastsäck för bilen passar mig perfekt, då vi nyligen investerat i en Hyundai i40, så nu kan jag åka till tippen utan att skita ner allt. Lätt värt 299 kronor att slippa sanera bilen efter en tur till ÅVC.
Vägguttag med USB-uttag, detta såg jag redan info om för ett år sedan, men då fanns det inte i butik. Nu finns det att köpa. Några mindre saker att nämna bara. Det kostar närmare 900 kronor och levererar tyvärr inte mer än 700 mA.

Kommentera